Helsinki geeft je vleugels!

In Archive, Helsinki, Location, Travel by Ruben Cress

En dan in enkelvoud

Tijdens een van mijn tripjes door Europa kreeg ik een tour door Helsinki.  Zo werd ik begeleid naar de meest geboekte trouwkerk van de stad. Zoals de meeste kerken rust en stilte vereisten, was het geen uitzondering voor deze kerk.  Maar dat veranderde snel toen ik naar binnen wandelde. Terwijl ik de kerk aan het bewonderen was, herkende ik al snel een vleugel wat zich verborgen had gehouden onder het doek. 

Sinds ik een aantal jaar geleden ooit tegen mijzelf heb gezegd dat ik op elke piano wil spelen die ik tegen kom, waren ook deze toetsen niet veilig voor mijn vingers. Er was een enkele toerist aanwezig, ik aarzelde even, maar toch, trok ik het doek eraf en begon te improviseren.

I've worked for

Work that I'm proud of