Fotograaf in Almelo

De zakelijke match voor alle projecten binnen jouw bedrijf

Image
Image
Image
Image
Image
Image
 
 

Fotografie in Almelo

 
 

Op zoek naar fotografie die de juiste doelgroep bereikt? Met ruim meer dan 10 jaar ervaring in de zakelijke fotografie wereld gebruik ik als creatieve professional mijn expertise en toewijding om jouw missie en visie te vertalen in ijzersterke fotografie.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf in Almelo (en omgeving) kan betekenen? Laten we kennis maken.

Maak kennis
 
 
 
 

Ferry de Witt

Dag van het Werkplezier

"Ruben is fotograaf. En daar heb je er duizenden van. Waar je er geen duizend van hebt zijn fotografen die in staat zijn om jou als mens in je kracht te zetten. Dit doet hij door je op je gemak te stellen, zelf zijn kwetsbare en menselijke kant te laten zien. Hierdoor voel je je gezien en begrepen en verdwijnt het mechanische. Ruben dompelt zich helemaal onder in een project en wordt zo een natuurlijk verlengstuk. Ook na het leveren van supermooie foto's blijft hij meedenken over hoe de foto's het best kunnen worden ingezet voor de promotie van een merk/event. Hij is meer dan een fotograaf. Ik vertrouw hem blind op zijn werk."

 
 

Voor Velvet Monkey heb ik foto's mogen maken van hun prachtige interieur. De stijlvole kapperzaak is niet de doorsnee kapperszaak die je binnenwandelt, en dat is te zien!

Keywoorden: Stijlvol, robuust, out of the box.

Hieronder een paar de foto's waar ik trots op ben.

 
 
 
 

Voor Caiway heb ik enkele beelden mogen schieten voor de opening van het pand. De beelden werden gebruikt voor in hun nieuwsbrief, krantenartikel en folder die lokaal is verspreid.

Keywoorden: Klantenservice, vriendelijk en open.

Hieronder een van de foto's die ik heb geschoten.

 
 
 
 

Voor Kiekens heb ik een tof project mogen realiseren waarbij ik verschillende installatie processen in een korte timelapse heb samengevat. Het project duurde ongeveer twee weken. Tijdens deze twee weken waren er momenten om overige werkzaamheden binnenin het bedrijf vast te leggen.

Keywoorden: Industriëel, proces, techniek, installatie.

Hieronder een voorbeeld van een van de timelapses die ik heb gefotografeerd.

 
 
 
 
 
 

Ogé Exclusive heb ik ondersteund met productfotografie en beeldconcepten gedurende een periode van twee jaar. Mijn taak als fotograaf was om hun producten hoogwaardig in beeld te brengen en te presenteren. Door middel van flexibele fotografie heb ik verschillende waardevolle beeldconcepten kunnen uitrollen die bijgedragen hebben aan merkidentiteit en herkenbaarheid.

Keywoorden: exclusief, hoge kwaliteit, wit en goud.

Hieronder een klein overzicht van beeld en grafische vormgeving die ik voor Ogé Exclusive heb mogen verzorgen.

 
 
 
 
 
 

Netwerken

Ben jij benieuwd wat voor creaties ik maak en voor wie ik werk? Connect met mij op LinkedIn en volg mijn route op Instagram.

LinkedIn
Instagram
 
 
 

Content Creatie
Ruben Cress