Interieurfotografie in 2020

De eerste fotografie klus van het jaar zit erop!

Het allereerste fotoproject voor Preston Palace in Almelo is een feit. Midden januari was ik weer op bezoek bij Preston Palace om de plannen voor 2020 door te nemen. Interieurfotografie van het nieuwe centrale punt is het eerste project wat in beeld gebracht moest worden. Het is fijn om een klant zoals Preston Palace te hebben en daar ben ik erg trots op.

Inmiddels werk ik al een paar jaar voor Preston Palace en het is mooi om te zien hoe ze telkens weer vernieuwen en werken aan hun merknaam. Vernieuwing gaat gepaard met indrukwekkende renovaties en daarbij horen natuurlijk recente foto's om alles up-to-date te houden.

Het aankomende jaar staan er dus weer toffe projecten op de planning in hartje Almelo. Nu kan ik jullie in ieder geval de mooie renovaties laten zien van het nieuwe centrale punt. Eerder heette het "Centraal Terras", nu "Preston Palace Central"

Check it out!
 
 

Sfeerfotografie om details uit te lichten

Hierboven vind je enkele foto's van het nieuwe interieur in Preston Palace. Het centrale punt is ontzettend mooi geworden. Een bijzonder element bij Preston Palace zijn dat de meeste ruimtes ontworpen zijn in een bepaald thema. Hiervoor heb ik sfeerbeelden gemaakt die de details uitlichten.

 
 

Unieke Grolsch biertap

Een pronkstuk van de gehele renovatie is toch wel de nieuwe en unieke Grolsch biertap. Een bijzonder stukje vakmanschap als je het mij vraagt. 

 
 

Meer zien?

Natuurlijk kan je het beste een weekend boeken bij Preston Palace om de nieuwe renovaties te bekijken, of je surft naar prestonpalace.nl.  De beelden worden ingezet voor o.a. persberichten, promotie, voor op de website, en verschillende social media kanalen.

Interieurfotografie

Interieurfotografie is iets wat ik mooi vind om te fotograferen. Vanuit de juiste hoek zoveel mogelijk in beeld krijgen is een uitdaging, maar erg waardevol wanneer goed uitgevoerd. Heb je zelf een bedrijf wat een supermooi interieur heeft? Neem contact op met mij om door middel van interieurfotografie jouw bedrijf perfect uit te lichten.

Neem contact op
 

I've worked for

Work that I'm proud of